Barcelona Yoga Conference ♥ 6-10 Juliol 2023

Escola del Sagrat Cor de Sarrià, Barcelona

Adreça  

ESCOLA SAGRAT COR DE SARRIÀ
Ramon Miquel i Planas 40-38. 08034 Barcelona

Estacions properes   

  • Ferrocarrils Catalans L6 (Metro): Reina Elisenda
  • Bus L22: Reina Elisenda 

Aparcament gratuït 

Carrer Gaspar Cassadó, 18
08034 Barcelona

Com arribar

DES DE PLAÇA CATALUNYA

  • Ferrocarrils Catalans L6 to Reina Elisenda
  • Bus L22 de Plaça Catalunya a Passeig Reina Elisenda 

DES DE BARCELONA AIRPORT

  • Tren Renfe a Plaça Catalunya (25min) + Ferrocarrils Catalans L6 fins a Reina Elisenda
  • Autobús fins a Plaça Catalunya + Ferrocarrils Catalans L6 fins a Reina Elisenda
  • El taxi durarà uns 20 minuts i entre 25 i 35€

DES DE GIRONA

Autobú Sagalés cap a Barcelona Estació del Nord + Metro Arc de Triomf L1 cap a Plaça Catalunya + Ferrocarrils Catalans L6 fins Reina Elisenda

Autobús cap a Girona ciutat + Tren Renfe cap a Barcelona Sants + Metro L1 cap a Plaça Catalunya  + Ferrocarrils Catalans L6 fins Reina Elisenda

DE LA BYC A LA PLATJA

Ferrocarrils Catalans de Reina Elisenda L6 fins a Plaça Catalunya L6 + Metro de Plaça Catalunya L4 fins a Barceloneta L4

OPCIONS D’ALLOTJAMENT

Sobre Barcelona

Ciutat Mediterrània

Barcelona és inequívocament una ciutat mediterrània, no només per la seva situació geogràfica, sinó també i sobretot per la seva història, tradició i influència cultural. La història documentada de la ciutat es remunta a la fundació d’una colònia romana el segle II a. C.

Barcelona, més que una sola ciutat, és en realitat una col·lecció de ciutats multifacètiques i diverses. El visitant desconegut amb la seva història es podria sorprendre que una ciutat tan moderna i emprenedora conservi el seu històric centre gòtic gairebé intacte, o pel curiós contrast entre el laberint de carrers estrets i el disseny de l’Eixample com a quadrícula, projecte d’ordenació urbanística “Ampliació” de finals del segle XIX.

Capital de Catalunya

En una posició privilegiada a la costa nord-est de la península ibèrica, i a la vora del Mediterrani, Barcelona és la capital de Catalunya.

Hi ha dues llengües oficials que es parlen a Barcelona: el català, generalment parlat a tot Catalunya i el castellà. La ciutat de Barcelona té una població d’1.510.000, però aquest número ascendeix a més de 4.000.000 si s’hi inclouen les zones perifèriques.

Cultura Modernista

La cultura i les arts van florir a Barcelona i a tot Catalunya; l’esplendor aconseguit pel modernisme català és un dels aspectes més evidents i latents de la ciutat.

La seva principal forma d’expressió era l’arquitectura, però hi havia moltes altres arts (pintura, escultura, etc.), i especialment el disseny i les arts decoratives (ebenisteria, fusteria, ferro forjat, ceràmica, vidre, plata, etc.), especialment importants en el seu paper de suport a l’arquitectura. El modernisme també va ser un moviment literari (poesia, ficció, drama).

Guia Turística

Sagrada Familia

La Sagrada Família és l’atracció turística més visitada de Barcelona que acull més de 2.000.000 visitants l’any. Es tracta d’una obra de proporcions immenses i venerada pel món de l’arquitectura com un dels edificis moderns més originals i ambiciosos. Com podeu veure, l’edifici encara està en construcció i no es completarà find d’aqui uns 20/25 anys.

La construcció de la Sagrada Família es va iniciar el 1882. Situada al Carrer Mallorca, 401.

Metro Sagrada Família (L5 i L2)

Plaça Catalunya

Una gran plaça al centre de Barcelona, que generalment es considera el centre de la ciutat i el lloc on es troba ciutat antiga (Barri Gòtic i Raval, a Ciutat Vella) i l’Eixample construït al segle XIX.

Alguns dels carrers i avingudes més importants de la ciutat es troben a Plaça Catalunya: Passeig de Gràcia, Rambla de Catalunya, La Rambla o Portal de l’Àngel, a més de la Ronda de Sant Pere, el carrer de Vergara o el carrer de Pelai. La plaça ocupa una superfície d’uns 50.000 metres quadrats. És especialment coneguda per les seves fonts i estàtues, la seva proximitat a algunes de les atraccions més famoses de Barcelona i les grans quatitats de coloms que es reuneixen al centre.

Metro Plaça Catalunya (L1)

Rambles

El poeta espanyol Federico García Lorca va dir una vegada que La Rambla era “l’únic carrer del món que desitjaria que no acabés mai”. El nom Rambla fa referència a un flux d’aigua intermitent tant en català com en espanyol, i es deriva de l’àrab “Ramla” que significa “llit de sorra”.

La Rambla és el nom d’un recorregut històric de la ciutat de Barcelona, que discorre entre la plaça de Catalunya, el cor de la ciutat i el port vell. El passeig està ple de gent durant el dia i fins a la nit. Està marcada per quioscos, flors i ocells, artistes de carrer, cafès, restaurants i botigues. Prop del port hi abunden els mercats, així com a pintors i artistes. Passejant per la Rambla es poden veure diversos edificis interessants com el Palau de la Virreina, el Mercat de la Boqueria i el famós Teatre Liceu, on s’exposen òperes i ballets.

Metro Plaça Catalunya, Liceu, Drassanes (L1)

Passeig de Gràcia

El Passeig de Gràcia forma part de la línia comercial de 5Km i és un carrer important a Barcelona.

Els amplis bulevards a banda i banda del passeig de Gràcia s’afegeixen a la sensació d’opulència que aquest li dóna. El passeig de Gràcia també acull dues de les creacions més importants de Gaudí, la Pedrera i la Casa Batlló.

Metro Passeig de gràcia (L3 i L4)

Parc Güell

Un parc màgic amb increïbles edificis, escultures i treballs de rajoles dissenyats per Gaudí.

També trobareu l’antiga casa de Gaudí al Parc Güell, que ara està oberta al públic com un petit museu.

Metro Lesseps (L3)

Port Vell

El Port Vell és un port marítim. Va ser construït com a part d’un programa de renovació urbana abans dels Jocs Olímpics de Barcelona el 1992.

Actualment és un punt focal de la ciutat amb gran atracció turística, que conté el Maremàgnum (un centre comercial amb botigues, un cinema multiplex, bars i restaurants), l’IMAX Port Vell i l’aquari més gran d’Europa que conté 8000 peixos i 11 taurons que es troben en 22 piscines d’aigua de mar.

Una passarel·la peatonal, la Rambla de Mar, connecta La Rambla amb Port Vell. Aquesta incorpora un pont d’oscil·lació, per permetre que els vaixells entrin i surtin del port.

Metro Sagrera (L1)

La Pedrera

Projecte d’Antoni Gaudí i Cornet construït entre 1906 i 1910 per a la família Milà. Aquest és un dels principals edificis residencials de Gaudí i una de les cases més imaginatives de la història de l’arquitectura, aquest edifici és més una escultura que un edifici. La façana és una impressionant, variada i harmoniosa massa de pedra ondulada sense línies rectes on també hi ha el ferro forjat a les formes de balcons que imiten formes vegetals. Els lofts són recolzats per les parets arqueològiques tradicionals de totxo català seguint l’estil desenvolupat per Gaudí a l’escola de Santa Teresa i Bellesguard a Barcelona. El sostre mostra una exuberant fantasia, les xemeneies que dissenyen formes d’avantguarda recorden als guerrers en un bosc de xifres sorprenents.
Edifici reconegut per la UNESCO com “Patrimoni de la Humanitat” el 1984.

Metro Passeig de Gràcia (L3)

Parc de la Ciutadella

El parc més cèntric de tota Barcelona, i un dels primers considerats només per ús públic. Està situat a la vora nord-est del nucli antic i acull dins seu el zoològic de la ciutat (que va albergar el famós goril·la albí Copet de Neu), el Parlament de Catalunya, un llac, alguns museus, i una font de grandària considerable dissenyada per Gaudí. Es caracteritza per ser un lloc molt concorregut, ple de turistes i locals, que solen anar a passejar o portar els seus fills a la secció especial per a nens que es troben a prop del marge superior de el parc.

Una altra característica visible que es pot esmentar és la disposició dels camins del parc, la meitat està formada per rutes sinuoses, i l’altra per directe i refinat. 

Metro Arc de Triomf (L1)

MACBA

A través de la col.lecció i exposició de l’agenda d’activitats, el MACBA aspira a construir una memòria crítica de l’art de la segona meitat del segle 20, amb dos objectius: per oposar-se a la retòrica i les forces hegemòniques que tendeixen a mitificar el local-nacional, mentre que l’explotació de institucions culturals com a agents actius de l’economia terciària en els centres urbans, i per presentar alternatives de les insuficiències del model dominant del museu, que generalment es basa en el mite universalista de l’obra original presentat com a espectacle.

Metro Plaça de Catalunya (L1 i L3)

Barceloneta

A Barcelona mai estàs lluny del mar, la Barceloneta és platja més propera del centre de Barcelona.

Metro Barceloneta (L4) 

Montjuïc

La muntanya de Montjuïc (mont jueu) ha estat, al llarg de la història, el protagonista de molts esdeveniments, alguns gloriosos i victoriosos, altres menys. Com a resultat, aquesta muntanya emblemàtica ofereix moltes facetes al visitant, històrics, culturals, recreatives i esportives. El símbol històric i monument més antic (segle XVII) és el Castell de Montjuïc, on es poden admirar unes fantàstiques vistes de la ciutat.

Metro Placa Espanya (Green L3 & Red L1) 

Descobreix els Sponsors 2023

YOGITEA

MAIN SPONSOR
BYC 2023

Descobreix la varietat de sabors de YOGI TEA®

Des de fa més de 40 anys, YOGI TEA® ha destacat per el deliciós te d’herbes i espècies que es basen en receptes ayurvèdiques úniques amb arrels en la filosofia índia de més de 3.000 anys.

Aquesta combinació ayurvèdica única està basada en una recepta original de Yogi Bhajan, amb canyella, cardamom, gingebre, clau d’olor i pebre negre, ara es coneguda com YOGI TEA® CLASSIC.

 
 

AFRICA YOGA PROJECT

SPONSOR
BYC2023

Brilla per dins cap a fora

Africa Yoga Project proporciona un benestar global dins i des d’Àfrica. Practiquem i ensenyem el ioga amb una convicció profunda que el potencial de canviar el món viu a cadascun de nosaltres. Els nostres cossos i ments han d’estar connectats per tal de crear un canvi durador. Proporcionem eines per aportar benestar al món i al cos a la vegada.

REVISTA YOGA JOURNAL

SPONSOR
BYC2023

Estil de vida ioguic

Yoga Journal és la vostra font d’instrucció de postures de ioga, seqüències, classes de vídeo gratuïtes, meditacions guiades i informació sobre l’estil de vida ioguic.

YOGITEA

PROUD MAIN SPONSOR BYC2023