Barcelona Yoga Conference ♥ 2-6 July 2020

Descobreix els Sponsors 2019

YOGITEA

MAIN SPONSOR
BYC 2019

Descobreix la varietat de sabors de YOGI TEA®

Des de fa més de 40 anys, YOGI TEA® ha destacat per el deliciós te d’herbes i espècies que es basen en receptes ayurvèdiques úniques amb arrels en la filosofia índia de més de 3.000 anys.

Aquesta combinació ayurvèdica única està basada en una recepta original de Yogi Bhajan, amb canyella, cardamom, gingebre, clau d’olor i pebre negre, ara es coneguda com YOGI TEA® CLASSIC.

 
 

HAPPINESS

SPONSOR
BYC 2019

Happiness.com

Happiness.com és una xarxa social i acadèmia en línia; un lloc per connectar i compartir el viatge cap a la seva felicitat. Amb seu a la bonica Barcelona, ens preparem per llançar-nos a nivell mundial a l’estiu de 2019. La nostra visió és una humanitat amable, conscient, pacífica i amant. Tothom vol ser feliç, però, més de 300 milions de persones al món pateixen de depressió. Volem canviar això! La felicitat és possible! Els científics coincideixen que es pot practicar i cultivar la felicitat.

Ara més que mai tenim les eines i la tecnologia per alleujar i transcendir el patiment. La nostra missió és compartir totes les meravelloses eines, pràctiques i experiències que permetin a les persones viure una vida més feliç i complerta.

SUNSHINE
HOUSE

SPONSOR
BYC 2019

La Dansa Sagrada del Massatge Tailandès

Sunshine House és una casa rural tradicional i antiga, de 5 generacions, situada a l’illa d’Evia, Grècia.

Amb la pràctica de la meditació, el ioga i el massatge tailandès, entre altres pràctiques espirituals tradicionals, la nostra esperança és encendre la flama curativa que habita en tots i cadascun de nosaltres.

L’objectiu de Sunshine House és promoure una vida sana i comunitària, ancorada en una profunda pràctica espiritual. Obrim les portes a tots els que busquen això.

 

ACROYOGA
INT.

SPONSOR
BYC2019

 Confiança, diversió i comunitat

AcroYoga combina la saviesa del ioga, el poder dinàmic de l’acrobàcia i la bondat amorosa de les arts de curació. Aquests tres llinatges formen el fonament d’una pràctica que conrea la confiança, l’alegria i la comunitat.

AcroYoga pot proporcionar beneficis per a la salut física i mental. A més de potenciar l’exercici, la força i l’equilibri entre les parelles, també millora la concentració i els elements de massatge poden proporcionar alleujament de l’estrès.

L’AcroYoga s’ha practicat des de principis de segle. Un dels vídeos més antics d’algú que fa AcroYoga és amb Sri Tirumalai Krishnamacharya el 1938, fent de base, mentre un nen executa algunes asanes a l’aire. Des de llavors, Acroyoga ha guanyat adquirit moviments nous i segueix evolucionant.

YOGA
JOURNAL

SPONSOR
BYC2019

 Revista Yoga Journal

Yoga Journal Espanya reuneix les últimes tendències en el món del ioga i permet a tots els practicants, sigui quin sigui el seu nivell, trobar moltíssima informació sobre les diferents escoles de ioga: Hatha ioga, Ashtanga ioga, Ioga Iyengar, Sivananda, Vinyasa Krama, Jivamukti ioga, Kundalini, Bikram, ioga nidra, Yin ioga …

També dediquem una gran part de les nostres pàgines a la meditació, amb consells i beneficis d’aquesta pràctica, a la cuina sana, a la salut … en definitiva a tot allò que ens produeix benestar. En Ioga Journal hi ha els millors experts, oradors, autors i professors de ioga compartint la seva experiència, els seus consells i punts de vista sobre aquesta filosofia de vida.

YOGITEA

PROUD MAIN SPONSOR BYC2019