EXPERIÈNCA PERSONAL

Vaig deixar el meu centre de ioga de tota la vida per venir a Om Shanti. Hi anava amb reticències, sense convenciment (ja se sap això de l”aferrament al mestre) sense saber ben bé que m hi trobaria. D’això ja fa uns quants anys.
I vaig trobar un centre de ioga generós, on tot es fa des de el cor, amb molt d’amor i humilitat, una família que obre les seves portes a tothom, que acull i acompanya. A Omshanti he entès realment el sentit de la sangha. M’hi sento part.

Gràcies a tots, mestres, companys, amics.

Vaig descobrir Omshanti per primera vegada fa uns 6 anys (2012). Era en una Calçotada. Vaig arribar sense conèixer a ningú i el primer que recordo és una taula enorme al jardí ple de menjar deliciós. La gent de totes les edats, els nens que juguen … no em va donar la impressió d’un centre de Ioga, semblava més aviat una reunió familiar de diumenge. Des de llavors, la vida m’ha donat la fortuna de tornar a Omshanti gairebé tots els anys.

Avui vull dir que per a mi Omshanti és on viu la meva família catalana. És aquest lloc enmig dels meus viatges, lluny d’Argentina, on em sento com a casa, un lloc on puc descansar. Cada curs és un retrobament familiar, cada estada és un descans, i cada professor és un amic de l’ànima.

Vaig arribar a Omshanti al 2013, buscant un lloc a on fer classes de ioga integral. Feia anys que practicava ioga i havia estat en diferents centres, i des del principi vaig veure que Omshanti era diferent. Aquí em sentia com a casa. I és que Omshanti és molt més que un centre de ioga, és una família. I això es nota amb l’acollida sempre càlida, amorosa i alegre que reps de tothom: dels germans Castellsagué, que s’estimen el projecte i t’obren les portes de casa seva; de tots els professors que s’entreguen completament i amb molt d’amor en totes les classes; de tots els que treballen per fer que el centre sempre estigui preciós, net i acollidor. És impossible no estimar Omshanti i la seva gent.
Vaig arribar per rebre classes de ioga, però he rebut moltíssim més. A Omshanti he practicat ioga, però també he tingut l’oportunitat de poder ajudar a cuinar, a netejar, a pintar, a arreglar la casa, a recollir llenya, a fer un hort… He pogut gaudir de precioses postes de sol, de la tranquil.litat del jardí, d’hores de converses en molt bona companyia… Hi han hagut calçotades, sopars i celebracions… I tot això ho he fet sempre amb una gran alegria al cor, perquè quan t’estimes una cosa ho fas tot per cuidar-la i vols que més gent pugui gaudir-ho. Omshanti et dóna tant! Sense donar-te compte veus que la teva visió interna del món va canviant. I és que a Omshanti pots comprovar com el poder del ioga surt de les classes i s’impregna en tota la casa, en tot el que es fa. Per a aquells que pensen que el ioga és només fer unes postures, a Omshanti podran comprovar que el ioga és molt més, que és una forma de viure i que el ioga el pots practicar durant les 24 hores del dia en tot el que fas.
Moltes gràcies per tot família!

Omshanti és un lloc que se sent com a casa. La meva primera experiència a Omshanti va ser com a estudiant per a un curs de Massatge Tailandès de 12 dies. L’espai que s’ha creat a l’Omshanti és tan acollidor: les habitacions, moltes zones per seure i menjar parlant amb altres estudiants o en solitud amb els propis pensaments, i la shala … deixa’m dir que pots sentir l’amor que amb què es va construir la sala el segon en què hi entres.

Ara, com a organitzadora del curs de Birthlight On Tour, cada any, oferim un retir de 6 dies a Omshanti. L’any que ve serà el nostre quart any i els motius pels quals segueixo tornant són molts. No només és fàcil arribar a Omshanti des de Barcelona, però el menjar és delicios, hi disposem de tot el que necessitem, i treballar amb la Mireia, en Wari i en Pau sempre és una experiència sense preocupacions i meravellosa.

Un espai increïblement amorós! Els arbres fruiters, els detalls, el jardí, la casa, la shala, la piscina, la sauna, les cabanes i racons amagats – un lloc màgic i perfecte on fer recessos. Molt conscient i centrat en la sostenibilitat. Els amfitrions més meravellosos! (Vaig participat en un curs de 11 dies de Massatge Tailandès, molt recomanable :))
Un espai sorprenent creat per gent sorprenent … inspirador!
Comparteix la teva història, escriu-nos a: alegria@omshanti.cat