Escriu-nos

Contacte

INFORMACIÓ
info@barcelonayogaconference.cat

ORGANITZA
Omshanti Yoga Studio

Adreça

ESCOLA SAGRAT COR DE SARRIÀ
Ramon Miquel i Planas 40-38. 08034 Barcelona

Aparcament gratuït més proper:
Carrer Gaspar Cassadó, 18
08034 Barcelona

 

 

Com arribar

  • Ferrocarrils Catalans L6 fins a Reina Elisenda
  • Bus L22 de Plaça Catalunya a Passeig fina a Reina Elisenda 
  • Tren Renfe a Plaça Catalunya (25min) + Ferrocarrils Catalans L6 fins a Reina Elisenda
  • Autobús fins a Plaça Catalunya + Ferrocarrils Catalans L6 fins a Reina Elisenda
  • En taxi són uns 20 minuts i entre 25 i 35€

Autobú Sagalés cap a Barcelona Estació del Nord + Metro Arc de Triomf L1 cap a Plaça Catalunya + Ferrocarrils Catalans L6 fins Reina Elisenda

Autobús cap a Girona ciutat + Tren Renfe cap a Barcelona Sants + Metro L1 cap a Plaça Catalunya  + Ferrocarrils Catalans L6 fins Reina Elisenda

Ferrocarrils Catalans de Reina Elisenda L6 fins a Plaça Catalunya L6 + Metro de Plaça Catalunya L4 fins a Barceloneta L4

OPCIONS D’ALLOTJAMENT

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

El BYC és una celebració iòguica oberta a persones de totes les edats i orígens amb o sense experiència prèvia en ioga.

Con tu entrada del dia puedes asistir a cualquier clase sin reserva previa. Puedes acceder al espacio hasta 30 minutos antes del comienzo de la clase.

Organitza el teu grup. Mínim 8 participants. Demana’ns el cupó de descompte una vegada que tinguis definit el nombre de participants: 8-15 participants: 15% de descompte / 20 participants: 20% de descompte / 25 participants: 25% de descompte.

Les entrades són transferibles però no s’accepten devolucions. No es faran devolucions per sessions cancel·lades o no puntuals.

Tens l’opció de llogar estoreta a la recepció de la BYC, preu pels 5 dies: 5 €. També pots comprar una estoreta nova al BYC Village.

Tens tots els detalls aqui

Sí, trobaràs vestidors amb dutxes indicats en tota la zona BYC.

Fes un cop d’ull a aquest mapa interectiu on pots trobar totes les opcions d’allotjament al voltant de la BYC. Trobaràs moltes opcions vegetarianes al BYC Village.

Sí, espai gratuït per a nens majors de 7 anys, 9 hores a dia. Un equip de ioguis apassionats amb una formació educativa en programació infantil. Les inscripcions són gratuïtes i es faran a la BYC a l’arribar.