Facebook

Twitter

 • BYC Localització
 • Allotjaments
 • Com arribar
 • Barcelona

Localització

La BYC tindrà lloc a l''Escola del Sagrat Cor' situada al barri de Sarrià, Barcelona.

DIRECCIÓ
Caminant: Carrer Ramon Miquel i Planas 40-38| 08034 Barcelona
Parking: Carrer Gaspar Cassadó, 18. 08034 Barcelona

TRANSPORT PÚBLIC
Ferrocarrils Catalans: Reina Elisenda - L6 (desde Plaça Catalunya)

PARKING
Ronda de Dalt Sortida 9 "Sarrià".
Parking gratuït: Carrer Gaspar Cassadó, 18 | 08034 Barcelona

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Allotjaments  

El mes de Juliol és molt turístic a Barcelona, aconsellem que reserveu amb força antel·lació.

3 Maneres fàcils i barates de trobar allotjament a Barcelona: 

 


Com arribar


Estacions més properear a la BYC

 • Ferrocarrils Catalans L6 (Metro): Reina Elisenda
 • Bus L22: Reina Elisenda Mapa Bus

Des de Plaça Catalunya a la BYC

 • Ferrocarrils Catalans L6 fins Reina Elisenda
 • Bus L22 desde Plaça Catalunya a Reina Elisenda

Des de Airoport de Barcelona a la BYC

 • Tren Renfe a 'Plaça Catalunya' (25min) + Ferrocarrils Catalans L6 fins a Reina Elisenda
 • Bus a Plaça Catalunya + Ferrocarrils Catalans L6 baizada fins a Reina Elisenda
 • En taxi suposa 20 minuts de trajecte, cost aproximat: 25-35€


Des de Girona a la BYC

 • Bus AGALES a Barcelona Estació del Nord + Metro Arc de Triomf L1 a Plaça Catalunya + Ferrocarrils Catalans L6 a Reina Elisenda
 • Bus a Girona Ciutat + Tren Renfe a Barcelona Sants + Metro L1 a Plaça Catalunya + Ferrocarrils Catalans L6 a Reina Elisenda

From BYC to the beach

 • Ferrocarrils Catalans desde Reina Elisenda L6 a Plaça Catalunya L6 + Metro de Plaça Catalunya L4 a Barceloneta L4

Descobreix Barcelona

En una posició privilegiada a la costa nord-est de la península ibèrica i les costes del Mediterrani, Barcelona és la capital de Catalunya.Hi ha dues llengües oficials que es parlen a Barcelona: el català, en general es parla a tot Catalunya, i el Castellà. La ciutat de Barcelona té una població de 1.510.000, 4.000.000 si s'inclouen les zones perifèriques.


La capital de Catalunya és inequívocament una ciutat mediterrània, no només per la seva ubicació geogràfica, sinó també i sobretot per la seva història, la tradició i les influències culturals. La història documentada de la ciutat es remunta a la fundació d'una colònia Romana en aquest territori el segle II aC. La Barcelona moderna va experimentar un creixement espectacular i la reactivació econòmica en l'inici de la industrialització en la segona meitat del segle XIX. L'Exposició Universal de 1888 es va convertir en un símbol de la capacitat per al treball dur i la imatge internacional de la ciutat. La cultura i les arts van florir a Barcelona i a tot Catalunya, l'esplendor assolit pel modernisme català és una de les manifestacions més patents.

Barcelona, més que una sola ciutat, és en realitat una col·lecció de ciutats multifacètica i diversa. Els visitants que no estan familiaritzats amb la seva història és fàcil que es sorprenguin que una ciutat tan moderna i emprenedora conservi el seu centre històric gòtic gairebé intacte, o pel curiós contrast entre el laberint de carrers estrets i la disposició de la xarxa com l'Eixample, la planificació urbana "Projecte d'Ampliació " de final del segle XIX.

 

La Sagrada Familia - Gaudí

La Sagrada Família és l'atractiu turístic més visitat de Barcelona amb més de 2.000.000 de visites l'any. És una obra de grans proporcions i és venerat pel món de l'arquitectura com un dels edificis moderns més originals i ambiciosos. L'edifici encara està en construcció i no serà completat fins d'aquí 20 / 25 anys.
La construcció de Sagrada Família es va iniciar el 1882.

Carrer Mallorca, 401. Parada de metro de Sagrada Família (Línia Blava, L5) i (Línia Lila, L2) Mapa del Metro de Barcelona.

 

 

 

 

 


Parc Güell - Gaudí

Un parc màgic amb impressionants edificis, escultures i rajoles dissenyats per Gaudí. El Parc acull una antiga casa de Gaudí que està obert al públic com un petit museu.
Parada de metro "Lesseps" (Línia Verda, L3) Mapa del Metro de Barcelona

Les Rambles

El poeta espanyol Federico García Lorca va dir una vegada que la Rambla era 'l'únic carrer al món que desitjaria que mai acabés. 'Rambla' és el flux d'aigua intermitent i es deriva de "Ramla" en àrab que significa "riu de sorra '.

La Rambla és el nom d'un passeig històric de la ciutat de Barcelona, que cobreix el trajecte entre Plaça de Catalunya, cor de la ciutat, i el Port Vell. El passeig és ple de gent durant el dia i fins a altes hores de la nit. Es caracteritza pels Quioscs de premsa, flors i ocells, actors de carrer, cafeteries, restaurants i botigues així com els pintors i artistes. Passejant per la Rambla es poden veure diversos edificis d'interès com el Palau de la Virreina, el mercat de la Boqueria i el famós Teatre del Liceu on es representen òperes i ballets.
Parada de metro de Plaça Catalunya, el Liceu, Drassanes (Línia Roja, L1).


Plaça Catalunya

Una gran plaça al centre de Barcelona, unint el casc antic (Barri Gòtic i el Raval, a Ciutat Vella) i l'Eixample del segle XIX.

Alguns dels carrers més importants de la ciutat i avingudes es reuneixen a la plaça Catalunya: Passeig de Gràcia, Rambla de Catalunya, la Rambla o el Portal de l'Àngel, a més de la Ronda de Sant Pere, el carrer de Vergara o el carrer de Pelai. La plaça ocupa una superfície d'uns 50.000 metres quadrats. És especialment coneguda per les seves fonts i estàtues, la seva proximitat a algunes de les atraccions més populars de Barcelona, i per les bandades de coloms que s'hi reuneixen.
Parada de metro de Plaça Catalunya (Línia Roja, L1)


Port Vell - Moll de la Fusta

Construït com a part d'un programa de renovació urbana abans dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992. Ara és un ampli amb especial atractiu per el turisme, amb el Maremàgnum (un centre comercial que conté botigues, un complex de cinemes, bars i restaurants), Imax Port Vell i l'aquari més gran d'Europa que conté 8.000 peixos, un passeig de vianants, la Rambla de Mar, es connecta la Rambla fins al Port Vell. Incorpora un pont giratori, amb la finalitat de permetre als vaixells que entren i surten del port.


La Pedrera - Gaudí

Projecte d'Antoni Gaudí i Cornet, construït entre 1906 i 1910 per a la família Milà. Aquest és un dels principals edificis residencials de Gaudí i un dels més imaginatius de la història de l'arquitectura, aquest edifici és més una escultura que un edifici. La façana és una impressionant mola de pedra ondulada, variada i harmoniosa, sense línies rectes on també el ferro forjat és present en les formes dels balcons que imiten formes vegetals. Els lofts són compatibles amb el tradicional català maó, murs d'arcs seguint l'estil desenvolupat per Gaudí a l'escola Santa Teresa i Bellesguard també de Barcelona. El sostre mostra una fantasia exuberant, les xemeneies de disseny de formes d'avantguarda ens fan recordar guerrers en un bosc de figures sorprenents.
Edifici reconegut per la UNESCO com a "Patrimoni de la Humanitat" el 1984.
Parada de metro de Passeig de Gràcia (Línia Verda, L3)


Passeig de Gràcia

El Passeig de Gràcia és part de la via comercial, té una allargaa de 5 km i és un Carrer important a Barcelona. Els bulevards a cada costat de Passeig de Gràcia accentuen la sensació d'opulència tant carecterística. El Passeig de Gràcia és també la llar de dues de les creacions més importants de Gaudí; La Pedrera i La Casa Batlló.
Parada de metro de Passeig de Gràcia (Línia Verda, L3 i L4 groga).


Parc de la Ciutadella

El parc més cèntric de Barcelona i un dels primers considerat només per a delit públic. Es troba a la vora nord-est de la ciutat vella. El parc acull el Parlament de Catalunya, el Zoològic (que va ser la llar del famós goril la albí Copet de Neu), un llac, alguns museus, i una font de considerable mida, dissenyat per Gaudí. Es caracteritza per ser un lloc molt transitat, ple de turistes i vilatans, que solen anar a caminar o portar els seus fills a la secció especial per a nens que es troben prop del marge superior del parc.
Parada de metro d'Arc de Triomf (línia vermella L1).


Macba - Museu d'Art Contemporani

"A través de / la col.lecció i exposició de l'agenda d'activitats, el MACBA aspira a construir una memòria crítica de l'art de la segona meitat del segle 20, amb dos objectius: per oposar-se a la retòrica i les forces hegemòniques que tendeixen a mitificar el local-nacional, mentre que l'explotació de institucions culturals com a agents actius de l'economia terciària en els centres urbans, i per presentar alternatives de les insuficiències del model dominant del museu, que generalment es basa en el mite universalista de l'obra original presentat com a espectacle.

Plaça dels Àngels, 1
Parada de metro de Catalunya (Línia Verda L3) i Universitat (línia vermella L1). Mapa del Metro de Barcelona.


Barceloneta

A Barcelona mai estàs lluny del mar, la Barceloneta és la primera de les platges de Barcelona es poden trobar.
Parada de metro Barceloneta (Línia Groga, L4). Mapa del Metro de Barcelona.


Forum

El Fòrum es compon d'un gran parc, noves platges, un nou port, una planta d'energia fotovoltaica, la segona plaça més gran del món, una zona de bany nou de formigó, dos parcs i dos hotels de considerable alçada. L'àrea del fòrum es troba a la desembocadura del riu Besòs.

Parada de Metro Maresme / Fòrum (línia groga L4). Parada de tramvia Fòrum Línia 1.


Montjuic

La muntanya de Montjuïc (mont jueu) ha estat, al llarg de la història, el protagonista de molts esdeveniments, alguns gloriosos i victoriosos, altres menys. Com a resultat, aquesta muntanya emblemàtica ofereix moltes facetes al visitant, històrics, culturals, recreatives i esportives. El símbol històric i monument més antic (segle XVII) és el Castell de Montjuïc, on es poden admirar unes fantàstiques vistes de la ciutat.
Parada de metro de Plaça Espanya (Línia Verda, L3) i (Línia Roja, L1).

 

yogitea 2018